21 april 2009

Adios Phi Phi

Vi kan ikke akkurat skryte på oss at det har skjedd fryktelig mye siden sist innlegg. Det største må vel ha vært at vi flyttet fra utsikten oppe i "hillen", til "resorten" nede på stranda. Lite å klage over ved å forflytte seg hit, plutselig fikk vi kjøleskap, myggnett og aircondition. Og med noen få sandalskritt, er vi er midt på stranda.
Forøvrig heter alle plasser "resort" her, enten de koster 50 kroner natta eller 5000 kroner natta.

Ellers har Siv hatt det ganske så festlig. De fleste veit jo ikke hvem hun er, men poenget
er at dama er nesten blind og bruker briller/linser i type minus 15 osv. Tingen er at dama forskjellig syn på øynene, og har den siste uka (inntill i går) gått med tåkesyn og har sett med et øye av gangen. Men, i går fant hun ut at det ikke var solkrem som hadde gjort at hun så dårligere. Hun hadde byttet om høyre og venstre linse!
Næremere presentasjon og bilder av min reisekamerat vil komme senere!

Er her nå et par dager på overtid, både fordi det er fantastisk deilig her, og fordi vi var for trege med å bestille oss billetter videre. Siste dag her i dag, nå går ferden til Vietnam og Hanoi...

1 kommentar:

Heidi sa...

Hallois, eller Ni hao, som de sier i Kina!(det nærmeste jeg kom..)

Høres ut som om dere har det som plommen i egget, skulle gjerne vært der. Særlig når turen går videre til Hanoi. Det er ikke langt unna Linneas fødeby, Beihai, i provinsen Guangxi, riktig nok i Kina.. Skulle du mot formodning forville deg over grensa og rote deg borti den kanten der, ta MANGE MANGE bilder er du snill.. ;) men det er vel ikke så lett å komme seg inn i Kina sånn helt plutselig kanskje..hehe!
Kos deg masse og gleder meg til å følge deg videre på reisen :)