08 mai 2009

Kuala Lumpur

Utsikt fra hotellet!!!

Ikke helt tilfeldig havnet vi i hovedstaden i Malaysia, Kuala Lumpur. Bare navnet høres jo kult ut, og byen har definitivt mye å by på. Siv hadde ordnet med hotel, og det skulle være litt luksus når vi førstes var her. Dog var vi litt usikre på hvordan hotellet kom til å være. Grand Seasons Hotel er midt i byen, byens høyeste, vi bor i 24. etasje , vi har et bad med marmorfliser og egen telefon, et badekar som glitrer av renhet og utsikt til store deler av byen og hovedattraksjonen Twin Towers (Petronas). Og med fantastisk service og vennlighet fra de som jobber her, tror neppe vi kunne hatt det bedre.
Byen i seg selv er en stor smeltedingel, muslimene, indere, kinesere og malyasiere. Du kan se damer heldekkende "burka-ting" der bare øynene synes og i neste øyeblikk ser man de med superkorte miniskjørt og små trange topper.

Onsdag skulle være den store shoppingdagen, men vi kom oss verken ut av senga eller hotelldøra i rimelig tid, så det ble bare litt shopping før middag. Siv har noen bekjente her nede, og vi spiste middag med dem. Utrolig hyggelige og gjestfrie mennesker som ordner opp, bestiller og styrer verre for at vi skal ha det bra. De tok oss til og med ut av byen til en tradisjonsrik lokal kafe som hadde flere spesialiteter og for ikke snakke om god kaffe (Siv som snakker nå...) Så det ble en relativt rolig bursdagsfeiring. Takker for alle hyggelige hilsner forresten.

På torsdag skulle jeg ta igjen for det jeg ikke rakk å shoppe på onsdag og reiste rett til Chinatown. Huff... vet ikke helt om jeg orker å fortelle dette, men jeg har shoppet alt for mye og har nå ikke mye å være stolt av nå vi snakker om pakking... Hehe.. Væskemani, er det det man kan kalle det?? Jaja, det er jo uansett moro å prute.
På kvelden møte vi vennene til Siv igjen, Ting-Ting og Lim, og spiste nok en fantastisk middag på en lokal resturant. Virkelig god mat og ikke minst godt selskap.

Skulle gjerne vært her mye lengre, særlig på grunn av "luksushotellet" men bestilte billetter til Bali før vi kom hit, og jeg tror ikke vi får dedt så aller verst der heller...


1 kommentar:

Tommy sa...

Søstera til en kompis skal også til Bali nå.. Hils :p