10 april 2008

Caranero og Bastimentos

Bor på ei øy som heter Caranero her i Bocas del Toro, men i går var vi på ekspedisjon til Bastimentos, ei øy som ligger ti minutter unna med båt, og som er mindre "kommers" enn det som er rundt oss her. Ingen veger eller biler på denne øya, bare en smal betongveg som går det det man kan kalle "sentrale" deler av øya. Og så stille og godt også..
Tok ikke lange tida for oss å saumfare det meste, og vi endte til slutt opp på Red Rooster, som praktisk talt er en av to resturanter på øya. "Drunken octopus" var en av dagens retter, og blekksprut marinert i rom og seco (som praktisk talt er hjemmebrent) med hvitsløksbrød og stekt ris til. Var bortimot det beste jeg har spist på lenge!!

Betongvegen...
Hører du plamene suse?
Jeg spiser duro (ja, jeg vet det er et dårlig bilde) som er frosset leskedrikk, og det gjør seg godt i 35 varme og 100 % luftfuktighet!

Ei brygge på Caranero..
Bortsett fra litt fest og moro, er det ikke stort som skjer her. Skulle vel egentlig tatt et spanskkurs, men har liksom ikke helt tiltaket. Som Margie fra usa så fint sier det: "det er noe med denne plassen som gjør at man blir lat"



1 kommentar:

Anonym sa...

Detta ser itte gæærnt ut! God tur videre!